آزمایشگاه با داشتن بخش های محیط سازی ، کشت ، انکوباسیون استریلیزاسیون بطور کاملا مجزا تشکیل شده است. تشخیص و کشت انواع باکتری ها ، قارچ ، مخمر ، حد مجاز میکرو ارگانیسم های هوازی و بی هوازی در آب ، فراورده های آرایشی بهداشتی و شوینده از مهمترین فعالیت های بخش میکروبی می باشد .
- مواد غذایی
- گوشت و فراورده های آن
- انواع کمپوت و کنسروغذاهای اماده ( فست فود ها )
- انواع غلات و حبوبات
- انواع سس ، دسر و ترشیجات
- اب اشامیدنی
- انواع نوشیدنی
- سلولزی
- آرایشی بهداشتی